Financiering

Uw nieuwe auto financieren?

Financiering
Door de samenwerking met meerdere geldverstrekkers slaagt Financial Lease of ROS finance er vrijwel altijd in om voor u een passende aanbieding te vinden. Financieal Lease of ROS finance zoekt voor u een geldverstrekker die de beste leenvoorwaarden en een aantrekkelijke rente voor u heeft.

Verzekering
Voor de verzekering van uw auto werkt ROS finance samen met meerdere aanbieders. ROS finance zoekt een aantrekkelijk aanbod voor u op. Wilt u een berekening maken en uw auto verzekeren? Neem dan contact op met ROS finance.

Contactgegevens

Financial Lease
Telefoon: 030 267 99 93
Whatsapp: 06 25 120 820
Mail: info@financiallease.nl
Website: www.financiallease.nl

ROS finance
Telefoon: 0318 545 888
Mail: info@rosfinance.nl
Website: www.rosfinance.nl

Klantervaringen

Hoe waarderen onze klanten van den Berg
Huub
Wijchen
Lees verder

Geweldige service tijdens garantie

Electronisch probleem met in juni aangeschafte auto werd binnen een dag opgelost. Nog nooit meegemaakt op deze manier! De cijfers die gegeven worden zijn terecht.

Martin
Berkel en Rodenrijs
Lees verder

Prettig geholpen en duidelijk verhaal

Ontvangst was heel ontspannen, proefrit werd aangeboden vanuit het bedrijf zelf. Samen de opties doorgenomen om tot een koop te kunnen komen, al met al zeer positieve ervaring.

Sid Barthen
Leiden
Lees verder

Super professioneel

Wat een fijne zaak! Zelf ondernemer zijnde kwam ik in een warm bad.
Vriendelijkheid, koffie en vooral een gevoel die je wilt hebben als klant!
Heel blij met onze aankoop.

Pieter de Boer
Drachten
Lees verder

Klantvriendelijk en netjes bedrijf

Een keurige showroom met vriendelijk personeel. Verkoopt kwalitatief goede auto's. Ook goed bereikbaar en geeft snel reactie.

Michiel
Amsterdam
Lees verder

Defect na een paar maanden netjes opgelost

In november 2020 een auto gekocht, inruilprijs voor mijn oude auto heeft uiteindelijk doen besluiten hier onze nieuwe auto te kopen. Toen na 5 maanden de accu er ineens mee stopte heeft het bedrijf de kosten hiervoor vergoed.

Ronald
Vlaardingen
Lees verder

Zeer tevreden

Nissan qashqai gekocht goede prijs en super service. Niet opdringerig na proefrit besloten de nissan te kopen. Afspraken gemaakt over aflevering en knopje op de stuurbediening werkte niet. Alle afspraken nagekomen zeer tevreden.