Lease aanbod

Ontdek het Flexibele Leaseaanbod bij Van den Berg Oudewater

Met onze jarenlange ervaring en expertise in de automotive sector kunnen we u voorzien van advies op maat en de beste leaseoplossingen. Wij streven ernaar om u een zorgeloze en transparante lease-ervaring te bieden, waarbij flexibiliteit en service centraal staan.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw zakelijke lease? Van den Berg Oudewater staat voor u klaar. Neem contact met ons op of bezoek onze showroom om ons uitgebreide leaseaanbod te ontdekken. Samen vinden we de ideale mobiliteitsoplossing voor uw bedrijf!

Ons lease aanbod

Klantervaringen

Hoe waarderen onze klanten van den Berg
Huub
Wijchen
Lees verder

Geweldige service tijdens garantie

Electronisch probleem met in juni aangeschafte auto werd binnen een dag opgelost. Nog nooit meegemaakt op deze manier! De cijfers die gegeven worden zijn terecht.

Martin
Berkel en Rodenrijs
Lees verder

Prettig geholpen en duidelijk verhaal

Ontvangst was heel ontspannen, proefrit werd aangeboden vanuit het bedrijf zelf. Samen de opties doorgenomen om tot een koop te kunnen komen, al met al zeer positieve ervaring.

Sid Barthen
Leiden
Lees verder

Super professioneel

Wat een fijne zaak! Zelf ondernemer zijnde kwam ik in een warm bad.
Vriendelijkheid, koffie en vooral een gevoel die je wilt hebben als klant!
Heel blij met onze aankoop.

Pieter de Boer
Drachten
Lees verder

Klantvriendelijk en netjes bedrijf

Een keurige showroom met vriendelijk personeel. Verkoopt kwalitatief goede auto's. Ook goed bereikbaar en geeft snel reactie.

Michiel
Amsterdam
Lees verder

Defect na een paar maanden netjes opgelost

In november 2020 een auto gekocht, inruilprijs voor mijn oude auto heeft uiteindelijk doen besluiten hier onze nieuwe auto te kopen. Toen na 5 maanden de accu er ineens mee stopte heeft het bedrijf de kosten hiervoor vergoed.

Ronald
Vlaardingen
Lees verder

Zeer tevreden

Nissan qashqai gekocht goede prijs en super service. Niet opdringerig na proefrit besloten de nissan te kopen. Afspraken gemaakt over aflevering en knopje op de stuurbediening werkte niet. Alle afspraken nagekomen zeer tevreden.