Voorwaarden & Garantie

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN BOVAG GARANTIE EN ‘WETTELIJKE GARANTIE’?

De BOVAG Garantie termijn voor personenauto’s is verdubbeld van 6 maanden naar 12 maanden. Maar wat is nu precies het verschil met ‘wettelijke’ garantie, oftewel de wet op non-conformiteit? Hier leggen we het uit:

Wettelijke garantie

BOVAG garantie bij aankoop van een occasion

De kosten voor onze 12 maanden BOVAG garantie bedragen slechts €695,-. Voor dit bedrag krijgt u niet alleen uitgebreidere dekking, maar ook een onderhoudsbeurt en minimaal 1 jaar APK. Hierdoor krijgt u de gemoedsrust en zekerheid die u verdient bij de aankoop van uw nieuwe auto.

Klantervaringen

Hoe waarderen onze klanten van den Berg
Huub
Wijchen
Lees verder

Geweldige service tijdens garantie

Electronisch probleem met in juni aangeschafte auto werd binnen een dag opgelost. Nog nooit meegemaakt op deze manier! De cijfers die gegeven worden zijn terecht.

Martin
Berkel en Rodenrijs
Lees verder

Prettig geholpen en duidelijk verhaal

Ontvangst was heel ontspannen, proefrit werd aangeboden vanuit het bedrijf zelf. Samen de opties doorgenomen om tot een koop te kunnen komen, al met al zeer positieve ervaring.

Sid Barthen
Leiden
Lees verder

Super professioneel

Wat een fijne zaak! Zelf ondernemer zijnde kwam ik in een warm bad.
Vriendelijkheid, koffie en vooral een gevoel die je wilt hebben als klant!
Heel blij met onze aankoop.

Pieter de Boer
Drachten
Lees verder

Klantvriendelijk en netjes bedrijf

Een keurige showroom met vriendelijk personeel. Verkoopt kwalitatief goede auto's. Ook goed bereikbaar en geeft snel reactie.

Michiel
Amsterdam
Lees verder

Defect na een paar maanden netjes opgelost

In november 2020 een auto gekocht, inruilprijs voor mijn oude auto heeft uiteindelijk doen besluiten hier onze nieuwe auto te kopen. Toen na 5 maanden de accu er ineens mee stopte heeft het bedrijf de kosten hiervoor vergoed.

Ronald
Vlaardingen
Lees verder

Zeer tevreden

Nissan qashqai gekocht goede prijs en super service. Niet opdringerig na proefrit besloten de nissan te kopen. Afspraken gemaakt over aflevering en knopje op de stuurbediening werkte niet. Alle afspraken nagekomen zeer tevreden.